44 kunstenaarsleden van het Gennepse Atelier Mirso hebben ook dit jaar gewerkt aan een eigen project. Elk jaar kiezen ze een thema uit om te verbeelden. Dit jaar is dat het thema: “Tegenstellingen”. Het bleek dit keer een extra uitdaging te zijn. Hoe schilder je twee uitersten in één schilderij? 

Bij uitdieping van het thema bleek dat tegenstellingen eigenlijk bondgenoten zijn. Zonder donker geen licht, zonder haat geen liefde. Het leven is tegenstellingen. De kosmos is tegenstellingen. Het leven, het grote mysterie, is tegenstellingen.
Het is mooi dat juist kunstenaars een tipje van de sluier van dit mysterie mogen oplichten. Atelier Mirso met zijn 44 leden is daar goed in geslaagd. Er is prachtig werk gemaakt en dat willen ze natuurlijk graag als groep presenteren. Deze unieke expositie laat bezoekers kennismaken met een groep kunstenaars die wekelijks met passie schilderen in het atelier.

Officiële opening is op zaterdag 12 april om 16.00 uur met livemuziek door saxofonist Jan van Oort.
De expositie duurt van 12 t/m 24 april 2015
Openingstijden: maandag t/m zondag 11:00 – 17:00 uur

Adres: Klooster Graefenthal, Maasstrasse 50, 47574 Goch